Huset

Beskrivelse

En velholdt ejendom på 350 m2 til 20 personer beliggende i naturskønne omgivelser, tæt på Limfjorden og kun få kilometer fra Jammerbugten.


Stueplan er indrettet med entre, med fordelingsgang til bla. spisestuen med gulvvarmet klinkegulv, træloft med fritliggende bjælker, og masser af plads til at alle kan bespises ved det 5 mtr. lange bord. (der er 2 barne-/højstole til rådighed)

Der er 3 værelser, et stort badeværelse med spabad og muret bruseniche.

Indgang til stort bryggers med vaskemaskine, og direkte adgang til det store landkøkken med bl.a. gaskomfur, separat ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine, industri opvaskemaskine, køleskab samt fryser. Og viktualiekælder,

 

Endvidere er der opstillet computer med adgang til trådløs internet + der er lille tv pakke..


1. salen er indrettet med en stor vest vendt stue, med masser af lys og store vinduespartier med udgang til stor altan. Der er tv-stue, et badeværelse med bruser, soveværelse og 2 gavl-værelser, hvor der er udgang til altan fra begge.


Ejendommen er beliggende på stor privat grund, med tilhørende sø.

Stuehuset er omgivet af henholdsvis flise og træterrasse, hvor sidstnævnte er vest/nord vendt, med mange kvm og havemøbler. Her er enestående muligheder for mange timers hygge, med udsigt over "Kæret".

Endvidere er der gynger, sandkasser, trampolin, bålplads og masser af natur.


"Kæret" er lige vest for ejendommen, bestående af marker, skovområder, vej-/stisystemer og masser af dyreliv."Spillerummet" er en nyrenoveret del af de gamle udbygninger, med fritstående bærende bjælker samt lydisolering på væg og loft.

Det rummer en kæmpe sal på 200 kvm med poolbord, airhockey, bob, darkskiver, 2 bordtennisborde samt borde og stole.

Sallen kan omdannes til gildesal med opdækning til 100 personer samt stort tá selv bord i midten.

I det tilstødende lokale, er der indrettet en opholdsstue med sofaarrangement, og med adgang til de 2 toiletter, hvoraf det ene er handicapvenligt. Samt der er adgang til køkken, med alt det nødvendige i form af 2 ovne - 8 blus - 2 køleskabe - industri opvaskemaskine samt porcelæn og service

Alle ovenstående rum har gulvvarme.

Der er indgang fra gårdspladsen, via den nostalgiske landlige stalddør.

Havedør fra salen og ud til den endnu IKKE opførte terrasse direkte mod vest, med den fantastiske udsigt.
Beliggenheden er lige i smørhullet af Løgstør og Fjerritslev, med henholdsvis 10,2 og 10,7 km til byernes centrum. Begge byer rummer gode indkøbsmuligheder, og turistfaciliteter..


Dog er der kun 2 km til Aggersborg, som tilbyder Europas største vikingeborg, et museum og en Kirke. Det hele i en skøn harmoni, med 180 gr. udsigt over Limfjorden.

Der henvises også til Aggersund's nyopførte Multiborg, som tager udgangspunkt i vinkingeborgens ringvold. Multiborg'en tilbyder en masse leg og aktiviter, for hele familien, hele året rundt.

Multiborgen er en del af Idrætsforeningens anlæg, beliggende på Ullerupvej 64.